Logo Neerwinden

Logo Neerwinden

zondag 30 maart 2014

Neerwinden - Keiberg (29 maart 2014)

De wedstrijd tegen Keiberg werd een echt doelpuntenfestival! De wedstrijd eindigde maar liefst op 14-3 winst voor onze voetballertjes. Aangezien wij met velen waren konden onze kids regelmatig uitrusten en drinken en werd de wedstrijd ruimschoots gewonnen!
Nadien konden we smullen van heerlijke hamburgers die getrakteerd werden door onze trainer Bart, Inge & Samuel!!

dinsdag 18 maart 2014

Carnavalsfuif


Neerwinden - Bekkevoort (15 maart 2014)

Op zaterdag 15 maart verloren onze jongens tegen Bekkevoort. Toch slaagden we er in om 4 keer te scoren en trokken de spelers het zich niet al te erg aan! Nadien konden ze smullen van lekkere taart dankzij de ouders van Aaron en zo was de nederlaag al doorgespoeld!

Deze keer geen traditionele foto's maar ééntje van de opwarming, ééntje van  de plaspauze en ééntje van onze ongezonde coach (die we willen helpen met stoppen met roken) :)




donderdag 13 maart 2014

Volgende wedstrijd

De volgende wedstrijd spelen we op zaterdag 15 maart om 15u in Neerwinden tegen Bekkevoort. De spelertjes worden verwacht omstreeks 14u15!

zondag 9 maart 2014

Wedstrijd Glabbeek - Neerwinden (8 maart 2014)

Onder een stralende zon en met een massa supporters speelden onze jongens hun wedstrijd in Glabbeek. De eerste helft waren de twee ploegen aan elkaar gewaagd. Tijdens de rust stond Glabbeek 3-2 voor. Trainer Bart liet de supporters weten dat de tweede helft beter zou lopen en de spelertjes luisterden naar hun trainer. De wedstrijd werd gewonnen met 3-6. Nadien konden onze jongens genieten van lekkere cupcakes (dank aan de ouders van Tibe :) om daarna met opgeheven hoofd te gaan smullen op de restaurantdag van onze ploeg.