Logo Neerwinden

Logo Neerwinden

zondag 8 december 2013

Neerwinden - Ars. Oplinter (7 december 2013)

Op zaterdag 7 december ontvingen we Arsenal Oplinter. Onze spelers en ouders waren weer talrijk aanwezig. De wedstrijd werd gewonnen met 5-1. Het hoogtepunt van de match was het allereerste doelpunt van Ingho. Een dikke proficiat !!!
Nadien werden de spelertjes verwend met sandwiches en lekker chocoladewafels dankzij de ouders van Milan! Op naar onze laatste wedstrijd van 2013!










woensdag 4 december 2013

Volgende wedstrijd

De volgende wedstrijd vindt plaats op zaterdag 7 december. De spelertjes worden verwacht om 14u15 in Neerwinden voor een wedstrijd tegen Oplinter!

Sinterklaasfeest

Vandaag genoten onze voetballers eerst van een uurtje trainen en nadien van een heerlijke pannenkoek terwijl de ouders genoten van taart en koffie! De dag werd leuk afgesloten door een bezoek van Sinterklaas en één van zijn zwarte Pieten! iedereen werd voorzien van lekkers en een echte voetbal!

Bedankt aan de medewerkers achter de schermen voor de fijne dag!!





















zaterdag 30 november 2013

Wedstrijd Wommersom - Neerwinden (30/11/2013)

Vandaag speelden onze rakkers in Wommersom. Na een fikse opwarming waren we klaar voor de wedstrijd. Na een 2-0 achterstand vochten onze jongens terug en wonnen ze uiteindelijk met 4-6 !! Nadien genoten we samen van lekker sandwiches. Het was weer tof!